اخباراخبار داخلی

هودیس پارس موفق به دریافت تندیس روز ملی صنعت و معدن شد

مراسم روز ملی گرامیداشت صنعت و معدن با حضور دکتر پزشکیان، وزیر صنعت، معدن و تجارت و جمعی از صاحبان صنایع، معادن و بنگاه‌های اقتصادی صبح امروز سه‌شنبه، 30 تیرماه 1405، برگزار شد.

در این مراسم که باحضور تعدادی از فعالان صنعت و معدن، وزرای اقتصادی و رییس جمهور در محل سالن همایشهای صداوسیما برگزار شد، هومن محمدی مدیر شرکت هودیس پارس موفق به دریافت تندیس روز ملی صنعت و معدن شد.

رئیس‌جمهور در بخشی از سخنان خود، با اشاره به چالش تأمین برق و انرژی برای تولیدکنندگان، گفت: تأمین انرژی، یکی از اساسی‌ترین نیازهای چرخه تولید است. ما آماده‌ایم نهایت همکاری را برای پیشگیری از قطع برق واحدهای تولیدی به کار بگیریم و در اولین فرصت، جلسات ضروری را برای تصمیم‌گیری در این زمینه برگزار خواهیم کرد. باور قلبی من این است که اگر کمبودی وجود دارد، نباید برق صنایع قطع شود؛ ما به مشکلات شما واقفیم و خوشبختانه شاهد همدلی مردم هستیم که تاب‌آوری اجتماعی و اقتصادی را افزایش داده است.

پزشکیان با اشاره به تخریب‌های و آسیب زیرساخت‌های کشور در دو جنگ اخیر، تصریح کرد: شرایط را به گونه‌ای مدیریت می‌کنیم که کمترین فشار به واحدهای تولیدی وارد آید و برای رفع موانع، اقدامات ضروری را انجام خواهیم داد. تلاش‌های فداکارانه شما در دوران جنگ، عزت و پایداری کشور را رقم زد و ما به خوبی درک می‌کنیم که با چه ایثاری ایستادید. امروز ارتباط ما با رهبر عزیز روزبه‌روز بیشتر شده و در سایه هدایت‌های ایشان، به دنبال کاهش مشکلات هستیم.

رئیس‌جمهور در بخشی از سخنان خود با اشاره به سوءاستفاده‌های برخی سوداگران، هشدار داد: در برخی کارخانه‌ها و سوله‌ها، افرادی هستند که از شرایط موجود سوءاستفاده کرده و با وجود کاهش برق، به استخراج غیرمجاز رمزارز می‌پردازند. این عین بی‌عدالتی و بی‌انصافی است که برق مورد نیاز فرآیندهای خرد، متوسط و کلان، در این راه هدر رود.

پزشکیان در پایان با تأکید مجدد بر عزم راسخ دولت برای خدمت‌رسانی بی‌وقفه، تصریح کرد: ما در این مسیر، خود را خادم ملت می‌دانیم و با اتکال به خداوند متعال و پشتیبانی رهبری، از هیچ کوششی برای اعتلا و سربلندی ایران اسلامی فروگذار نخواهیم کرد. آنچه در این برهه رقم خورد، بار دیگر ثابت کرد که اتحاد و همدلی، بزرگترین سرمایه ملی ماست و دشمنان هرگز نمی‌توانند بر اراده پولادین این ملت غلبه کنند.

در بخشی از این مراسم، دکتر اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز با اشاره به تأکیدات همیشگی رئیس‌جمهور بر وفاق و وحدت، گفت: این اصل ارزشمند در دو جنگ اخیر، با وجود تمام فشارهای دشمن، در کشور حفظ شد. تولید امروز یک امر بخشی نیست، بلکه گفتمانی ملی است و باید با امید و اراده، اقتدار کشور را به جایگاه فاخر خود برسانیم. در شرایط حساس کنونی، مسئولیت سنگینی بر دوش تولیدکنندگان است که نیازمند برنامه‌ریزی مضاعف و آینده‌نگری است. بنده شاهد بودم که دکتر پزشکیان در ایام جنگ، حضوری و شخصاً و با حساسیت ویژه، پیگیر وضعیت تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بودند.

در پایان این همایش، با حضور رئیس‌جمهور، از واحدهای برگزیده صنعتی و معدنی در بخش‌های مختلف تقدیر به عمل آمد. همچنین جمعی از فعالان پیشکسوت اقتصادی و صاحبان صنایع و معادن، ضمن ارائه گزارش از وضعیت موجود، دغدغه‌ها، پیشنهادها و راهکارهای خود را برای بهبود مدیریت دوران جنگ و پساجنگ، با رئیس‌جمهور در میان گذاشتند و بر ضرورت تداوم حمایت‌های دولتی برای عبور از چالش‌های پیش‌رو تأکید کردند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا