در میانه ی بحران جهانی کرونا، اطمینان از اینکه واکسن های کرونا در هنگام جابه جایی در مسافت های طولانی توسط دمای زیاد آسیب نبینند از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. همانطور که دو واکسن مدرنا و فایزر نسبت به دما حساس هستند و باید در دمای زیر صفر درجه نگهداری شوند.
حالا برای تشخیص به موقع احتمال فاسد بودن محصول به خاطر دمای زیاد، از لیبل های شرکت Temptime استفاده می شود که دارای مرکب های تغییر رنگ دهنده است. این مرکب ها دارای ذراتی هستند که هنگام قرار گرفتن در معرض دما تغییر رنگ میدهند و وقتی بر روی لیبل چاپ میشوند میتوانند افزایش یا کاهش دمای واکسن از میزان استاندارد را شناسایی کنند و آن را بر روی لیبل نشان دهند.
حالا برای تشخیص به موقع احتمال فاسد بودن محصول به خاطر دمای زیاد، از لیبل های شرکت Temptime استفاده می شود که دارای مرکب های تغییر رنگ دهنده است. این مرکب ها دارای ذراتی هستند که هنگام قرار گرفتن در معرض دما تغییر رنگ میدهند و وقتی بر روی لیبل چاپ میشوند میتوانند افزایش یا کاهش دمای واکسن از میزان استاندارد را شناسایی کنند و آن را بر روی لیبل نشان دهند.
فناوری Temptime که در سال 1987 به وجود آمد، در ابتدا به شکل بارکدهای تغییر رنگ دهنده بر روی لیبل محصولات چاپ میشد که توسط دستگاه های خوانش منحصر به فردی قابل ردیابی بود. نسخه های اولیه این فناوری در انبارداری محصولات و برای تعیین سلامت محصولات خوراکی حساس به دما استفاده میشد. بعد به دلیل موفقیت آمیز بودن عملکرد این لیبل ها از آنها در موقعیت های حساس تر هم استفاده شد. این نشانگر علاوه بر لیبل محصولات، بر روی کارت های کوچک هم چاپ می شود که میتوان آنها را در داخل بسته بندی محصول گذاشت تا در حین جا به جایی ها، دمای محصول را اندازه گیری کند. این فناوری در دو نوع تشخیص سریع (تشخیص در 15 ثانیه) و تشخیص مدت دار (تشخیص در دو ساعت) عرضه می شود.