پایگاه اطلاع رسانی چاپ دیجیتال ایران
جمعه10 فروردين 1403     Friday, March 29, 2024

آینده ی چاپ جوهرافشان تا سال 2025

بازار چاپ دیجیتال در سال 2020 ، 80.4 میلیارد دلار ارزیابی شده و پیش بینی میشود که این رقم در سال های آینده نیز به سیر صعودی خود ادامه دهد.

آخرین برآورد از ارزش بازار صنعت چاپ جوهرافشان، رقم 80.4 میلیارد دلار در سال 2020 بوده است که چیزی ست معادل چاپ 923 میلیارد کاغذ A4. پیش بینی آخرین گزارش از وب سایت اسمیترز پایرا نشان میدهد که این رقم تا سال 2025، به ارزش 118.2 میلیارد دلار میرسد.
سرمایه گذاری بر روی تجهیزات و ماشین آلات چاپ دیجیتال در چاپخانه ها در سال 2015، 2.9 میلیارد دلار بوده که تا سال 2020، به 3.9 میلیارد دلار رسیده است. مصرف مرکب جوهرافشان در سفارشات گرافیکی و بسته بندی هم به 124 هزار تن رسیده که دو برابر حجم مصرفی در سال 2015 است.

رشد چاپ دیجیتال تا سال 2025، روند ملایم ولی صعودی ای خواهد داشت: نرخ رشد مرکب سالیانه ی این حوزه در حجم سفارشات، 11.4 درصد و رشد ارزشی آن، 8 درصد برآورد شده و پیش بینی میشود که تا سال 2025، ارزش کل این صنعت 118.2 میلیارد دلار و معادل چاپ 1.6 تریلیون ورق A4 برسد.

چاپ جوهرافشان در تمام زمینه ها، حتی در زمینه هایی که حجم سفارشات چاپی در آنها در حال کاهش است مانند مجلات و نشریات، به رشد خود ادامه میدهد. پرینترهای جوهرافشان در برآورده کردن نیازهای متغیر و متنوع مشتریان امروزی بسیار موفق تر از پرینترهای سنتی عمل میکنند. پیشرفت های قابل ملاحظه در فناوری های چاپ پیوسته ی جوهرافشان و کیفیت و سرعت بالای چاپ، از مهمترین عواملی ست که این جوهرافشان را در رقابت شدید و تنگاتنگ با غول هایی مانند لیتو، فلکسو، گراوور، اسکرین و حتی چاپ دیجیتال تونر قرار میدهد. مخصوصا اینکه هرچه عملکرد چاپ جوهرافشان رضایت بخش تر میشود، طراحان این ماشین آلات، آنها را به سمت اقتصادی شدن بیشتر که همان چاپ پایدار و مستمر برای سفارشات با تیراژ بالاست، هدایت میکنند. اولین مزیت اینکار این است که تولیدکنندگان و کارخانه جات بزرگ بسته بندی کم کم درهای خود را به روی اَبَر پرینترهای جوهرافشان باز می کنند.

وب سایت اسمیترز پایرا در گزارش پیش بینی آینده ی چاپ جوهرافشان تا سال 2025، چند روند مهم و اساسی زیر را کلید رشد و توسعه ی این صنعت در نظر گرفته است: 
•    انعطاف پذیری و چابکی: چاپ جوهرافشان در کنار سرعت بالا، به تولیدکنندگان امکان میدهد که در مقابل نیاز و سلیقه های متفاوت مشتریان، چابکتر و انعطاف پذیرتر عمل کنند.
•    ظرفیت چاپ دیجیتال: امکان چاپ فقط به اندازه ی تقاضای مشتری و نه بیشتر، و ایجاد نسخه های مختلف از سفارش قبل از تولید انبوه، اثربخشی را هم در بخش تولید و هم در کل زنجیره ی تامین افزایش می دهد.
•    فناوری های تازه: عرضه ی ماشین هایی با عملکرد بهتر یعنی کیفیت و پایداری بالاتر و رقابتی تر در بازار که همیشه مورد استقبال تولیدکنندگان قرار میگیرد. ترکیب روش های مختلف چاپ، عرضه ی ماشین های هیبریدی و اتصال پیش از چاپ به چاپ و عملیات تکمیلی در یک بار گذر از ماشین، نه فقط کیفیت چاپ، بلکه اقتصاد کل صنعت را نیز دگرگون می کند.
•    چاپ غیر تماسی: مزیت غیرتماسی بودن چاپ جوهرافشان این است که میتواند بر روی سطوح بسیار ظریف، پیچیده و حساس نیز چاپ انجام دهد.
•    پایداری: مزیت های چاپ دیجیتال در مقابل روش های سنتی در کاهش هدررفت و تولید زباله و کاهش مصرف مواد اولیه و مواد شیمیایی مضر برای محیط زیست. همین چاپ برحسب تقاضا (و نه بیشتر از حد نیاز) از تولید حجم فوق العاده ای از زباله در این صنعت جلوگیری میکند.
 

دیدگاه کاربران

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
پایگاه اطلاع رسانی چاپ دیجیتال ایران

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به "پایگاه اطلاع رسانی چاپ دیجیتال ایران"است.