پایگاه اطلاع رسانی صنعت چاپ و بسته بندی ایران
دوشنبه26 خرداد 1404     Monday, June 16, 2025
در گفتگو با تعدادی از اعضاء هیات مدیره تعاونی چاپخانه داران تهران مطرح شد؛

ازمجاری قانونی پیگیر حقوق سهامداران هستیم!

بدنبال اتفاقات اخیر تعاونی چاپخانه‌داران تهران و جابجایی مدیریتی این بنگاه اقتصادی- صنفی، برای اطلاع از چگونگی بروز این اختلافات گفتگویی با آقایان طاهری آشتیانیٰ غفاریٰ پورمند و محمودآبادی تنی چند از اعضا هیات مدیره تعاونی انجام دادیم که مشروح آن بشرح زیر است.

* آقای غفاری ابتدا دربارۀ چگونگی شکل‌گیری این اختلافات توضیح بفرمائید:
حمید غفاری: اصل و اساس این اختلاف برمی‌گردد به قبل از برگزاری انتخابات که آقای مظاهری در جریان جلسات انتخاباتی اعلام کردند؛ "من قصد ندارم در تعاونی باشم و قصد مهاجرت دارم و ورود من به این عرصه از این بابت است که تعاونی به کار خود ادامه بدهد." همین نکته باعث شد تا ائتلافی در انتخابات شکل بگیرد و این اتفاق افتاد.
لاجرم بعد از برگزاری انتخابات انتظار این بود که ایشان کناره‌گیری کنند، اما بلافاصله بعد از انتخابات لابی دیگری از طریق آقای فرشی فرید شکل گرفت که ایشان ابقا شوند و با تک تک هیات مدیره صحبت شد بغیر از بنده، چون می‌دانستند من مخالف این موضوع هستم و این باعث شد که آقای مظاهری ابقاء شوند با این قید که ایشان دو سه ماه حضور داشته باشند و بعد از آن ما فرصت پیدا کنیم برای انتخاب مدیرعامل جدید.
در همین فرصت کوتاه اختلافاتی بروز کرد بین عملکرد آقای مظاهری با آنچیزی که هیات مدیره انتظار داشت و این اختلافات پررنگ‌تر شد تا اینکه در خردادماه 1403 نشستی بین اعضا هیات مدیره برگزار شد که منجر شد به صدور نامه‌ای به امضاء آقایان: طاهری آشتیانی، پورمند، محمودآبادی، نیک‌بخش و بنده مبنی بر کنار گذاشتن آقای مظاهری و انتخاب مدیرعامل جدید. فردای آن روز من شخصا با آقای مظاهری صحبت کردم و گفتم صلاح در این است که شما استعفا بدهید و ایشان نپذیرفتند و این در حالی بود که تعاونی فعالیت کمتری داشت و ما در زمینه‌های مختلف مشکل پیدا کرده بودیم و علیرغم اینکه دو طبقه از ساختمان را اجاره دادیم و بخشی از محصولات جدید که به مجموعه وارد شد، جان تازه‌ای به تعاونی داد، اما این روند ادامه داشت و متاسفانه موضوع اختلاف هیات مدیره با مدیرعامل منجر به این شد که آقای طاهری آشتیانی بعنوان رئیس هیات مدیره به نشانه اعتراض طی یادداشتی اعلام کردند که چنانچه این روند ادامه پیدا کند، من در جلسات هیات مدیره شرکت نمی‌کنم.
در پی اعتراض آقای طاهری و علیرغم حمایت‌های یکی از اعضا هیات مدیره  و نیز یکی از بازرسان از آقای مظاهری، ایشان بلافاصله ناگزیر به استعفا شده و متن استعفای ایشان نیز اخذ و در جلسه هیات مدیره قرائت و در دفتر صورتجلسات نیز ثبت شد. در همان جلسه من شخصا از آقای طاهری آشتیانی سوال کردم؛ آیا منظور شما از نامه اعتراضی، استعفا بوده؟ که ایشان پاسخ دادند؛ من اعتراض داشتم به عملکرد هیات مدیره و حضور آقای مظاهری و استعفا نبوده و این موضوع در صورتجلسه مورخ 8/7/1403 هم ثبت شده است.

* طبق روال آیا ضرورتی دارد استعفای هر یک از اعضای هیات مدیره به تائید اعضا برسد یا خیر؟
حمید غفاری: روال تمام شرکتها اینست که حتی اگر یکی از اعضا هیات مدیره برکنار هم شوند این موضوع به رای گذاشته می‌شود و با ذکر علت و در دفتر صورتجلسات ثبت می‌شود.

* این روال است یا قانون؟
حمید غفاری: قانون هم هست. برای اینکه یکی از مدارکی که برای ارایه به اداره تعاون و نهایتاً اداره ثبت شرکتها نیاز است، مستندی مبنی بر پذیرش استعفای مدیرعامل یا یکی از اعضای هیات مدیره است. کمااینکه درمورد آقای مظاهری هم این اتفاق افتاد.

* اساساً چه ضرورتی داشت که آقای مظاهری عوض بشوند؟ آیا خود ایشان تقاضا داشتند یا اینکه شما به این جمع‌بندی رسیدید که ایشان باید تغییر کنند؟
حمیدرضا طاهری آشتیانی: بغیر از اینکه ایشان اقرار کرده بودند که اشتیاقی به ادامه همکاری ندارند و عازم سفر خارج از کشور هستند و فشارهای زیادی نسبت به عملکرد ایشان صورت می گرفت؛ بنده در جلسه هیات مدیره از ایشان سوال کردم، بعد از 16 سال فعالیت در تعاونی، آیا این بنگاه اقتصادی در این مدت نباید حداقل پنج نمایندگی خارجی داشته باشد؟ نکته دیگر اینکه در این مدت آدرس سایت تعاونی فعال نبود، حتی کارت بازرگانی چندین ماه بود که تمدید نشده بود  و بیشتر خریدها و فروشها از طریق واسطه‌ها انجام می‌شد و سوال این بود که چرا باید معاملات تعاونی در سایه انجام بپذیرد؟
این سوالها هیچگاه پاسخ داده نشدند و در ادامه مسیر منجر به این شد که در خردادماه 1403، پنج نفر از اعضاء هیات مدیره به این نتیجه رسیدند که ایشان در این سمت نباشند و سعی کردیم خیلی محترمانه با این موضوع برخورد کنیم و متاسفانه این فرایند چهار ماه طول کشید و در این مدت نیز ایشان بیشترین تعامل و ارتباط را با آقای فرشی فرید داشتند. متاسفانه عدم توانایی و کارآیی آقای مظاهری منجر به این شد که تعاونی که زمانی با 16 نفر پرسنل فعالیت می‌کرد، امروز به 3 نفر تقلیل پیدا کرده و حتی در اخذ اجازه از واحدهای ساختمان نیز تعلل وجود داشت.
متاسفانه علیرغم اینکه بنده امروز وجه‌المصالحه دوستان شده‌ام تنها کسی بودم که در جلسه هیات مدیره عرض کردم موضوع اجاره واحد در اختیار اتحادیه را با مذاکره حل کنیم و آقای فرشی فرید در جلسه صراحتاً گفتند: دون شان رئیس هیات مدیره تعاونی است که با آقای ابوالحسنی مذاکره کند.
بهر ترتیب بنده امروز تنها دلیل که بر خود واجب می‌دانم که پیگیر مسائل باشم که بیشترین رای را سهامداران تعاونی به بنده داده‌اند و امیدوارم سهامداران و اعضا تعاونی جویا شوند که چرا این مسایل امروز پیش آمده و دلایل آن را پیگیر باشند.

* نکته دیگری که در این تغییرات مستمسک قرار گرفته اینست که شما استعفا داده‌اید؟ آیا این موضوع صحت دارد؟
حمیدرضا آشتیانی: خیر، بهیچ وجه. ما در خرداد 1403 که به توافق رسیدیم آقای مظاهری را مجاب کنیم که از پشت میز ریاست کنار بیایند، هفته‌های متوالی ایشان زیر بار نمی‌رفتند، جلسه را به تاخیر می‌کشاندند، مسایل حاشیه‌ای را مطرح می‌کردند تا نهایتاً من اعتراضیه ای را تنظیم کردم با این مضمون که چهار ماه است ما دربارۀ کنار گذاشتن آقای مظاهری به توافق رسیده‌ایم و ایشان کماکان طفره می‌روند، لذا من با این شرایط ادامه نمی‌دهم و ایشان هفته بعد استعفای خودشان را به هیات مدیره اعلام کردند. بنده هم پس از استعفای ایشان در جلسات هیات مدیره حضور داشته‌ام و صراحتاً اعلام کرده‌ام که استعفایی در کار نبوده است و پس از آن هم تمام صورتجلسات را امضا کرده‌ام، مدیرعامل جدید را انتخاب کرده‌ایم و سایر مراحل را بصورت کاملاً قانونی انجام داده‌ایم.

* آقای غفاری با توجه به انتخاب شما بعنوان مدیرعامل، گویا موضوع به اینجا ختم نشد و اتفاقاتی افتاد که فرایند تعاونی دچار مشکل شد؟ در این باره توضیح می‌دهید؟
حمید غفاری: از همان ابتدا که بنده را بعنوان مدیرعامل پیشنهاد کردند که بنده بدلیل اشتغالات شخصی و کاری خودم نمی پذیرفتم ونهایتا با اصرار مکرر دوستان هیات مدیره، مورد پذیرش بنده قرار گرفت و بعد از ثبت آن در دفتر صورتجلسات هیات مدیره و اعلام آن به اداره تعاون، تمام اعضا هیات مدیره در تاریخ بیستم آبان یکهزار و چهارصد و سه، نامه‌ای به اداره تعاون ارسال کردیم بهمراه متن استعفای آقای مظاهری و عیناً تمام اعضا هیات مدیره با ذکر سمت‌های قانونی‌شان این نامه را امضا کرده‌اند. ازجمله آقای طاهری آشتیانی بعنوان رئیس هیات مدیره و این نامه در اداره تعاون موجود است، بلکه بعنوان مستنداتی است که اداره تعاون به اداره ثبت شرکتها منعکس کرده است و اداره ثبت شرکتها نیز در دیماه تغییرات را به رسمیت شناخته است.
در این مدت که یکماه و نیم به طور انجامید آقای مظاهری از تحویل مدارک و مستندات و تحویل و تحول اداری طفره می‌رفت و این در حالی بود که ما دسترسی به حساب بانکی نداشتیم، بدهی‌های متعددی به اشخاص حقیقی و حقوقی داشتیم و نکته جالب اینست که برخی دوستان هر روز در اداره تعاون حضور پیدا می‌کردند و با کارشکنی‌های متعدد سعی می‌کردند مراحل ثبت انجام نشود. ازجمله اینکه با مستمسک قرار دادن نامۀ اعتراض آقای طاهری سعی می‌کردند در انجام وظایف قانونی تعاونی مانع ایجاد کنند و اینطور وانمود کنند که آقای طاهری آشتیانی استعفا داده‌اند و ناگزیر باید عضو علی البدل وارد هیات مدیره شود و نهایتاً منجر به انتخابات جدید و عزل مدیرعامل شود.
نهایتاً در آذرماه سال 1403 اداره تعاون صراحتاً اعلام کرد که شکایت مطروحه مبنی بر استعفای آقای طاهری آشتیانی مورد قبول واقع نشد و شبهۀ ایجاد شده هم برطرف شد. دوباره بعد از نوزده روز همین افراد شکایت مجدد کردند و باز هم اداره تعاون بررسی مجددی انجام داد و متعاقباً به پاسخ قبلی خودش تاکید کرد و شکایت را مردود اعلام کرد.
بعد از این ماجرا این آقایان مجدداً به اداره تعاونی مراجعه کردند و ابطال پروانه آقای محمودآبادی و پورمند و طاهری آشتیانی را مطرح کردند تا تعاونی را به سمت انحلال ببرند که آنجا هم خوشبختانه به نتیجه نرسیدند.
در مرحله آخر 27 اسفند 1403 جلسه هیات مدیره‌ای تشکیل می‌دهند و با مهر و سربرگ منسوخ شرکت تعاونی نامه‌ای به اداره تعاون ارایه می‌دهند که اداره تعاون نیز براساس شکایت ما در تاریخ سی‌ام فروردین 1404 نامه‌ای صادر می‌کند با این مضمون که جلسۀ مورخ 27 اسفند 1403 غیرقانونی است و در ابتدای اردیبهشت امسال برای سومین بار بی‌پایه و اساس بودن استدلال‌های این آقایان را تصریح می‌کند.
نکته جالب‌تر اینکه پس از سه روز مجدداً ماجرای استعفای آقای طاهری آشتیانی توسط این آقایان در اداره تعاونی مطرح می‌شود و اینبار بلافاصله در اداره  تعاونی جلسه تشکیل می‌شود و نامه‌ای صادر می‌شود که دو نامۀ قبلی کان لم یکن است و آقای طاهری آشتیانی استعفا داده‌اند. که این فرایند تخلف قطعی است و مستنداتی موجود است که این تخلف محرز را اثبات می‌کند.

* آقای پورمند، این فرایندی که باید ظرف حداقل یکماه باید انجام می‌شد، چطور ظرف سه روز انجام پذیرفته است؟
بهمن پورمند: این پروسه‌ای که انجام شده غیرقانونی است، چرا که در تغییرات منجر به انتخاب آقای غفاری حداقل بیش از یکماه زمان برد و جای تعجب است که چطور ظرف مدت سه روز همۀ این فرایند انجام پذیرفته و بنظر می‌رسد از روال غیرقانونی استفاده شده و از زمان تغییرات هیچ جلسه هیات مدیره‌ای تشکیل نشده و بیشتر نمایش انجام می‌پذیرد و هیچیک مورد تائید ما نیست.

* در ابتدا گفتید پنج از هفت نفر هیات مدیره با استعفای آقای مظاهری موافق بودند، چه چیزی باعث شد یکدفعه ورق برگردد و اتفاقات بعدی شکل بگیرد؟
حمید غفاری: درباره تغییر مدیرعاملی هیچگاه نظر پنج نفر عوض نشد، اما بعد از خروج آقای مظاهری از تعاونی شرایط تغییر کرد. بنده هم براساس باورهای اخلاقی که به آن پایبندم و درمورد حقوق اعضا و سهامداران هیچگونه مماشاتی با هیچ فردی ندارم.
درباره موضوع مستاجر طبقه چهارم که از قضا عضوی از اعضا هیات مدیره تعاونی هم هستند، با پی‌گیری‌های ما برای مطالبه اجور معوقه تعاونی، اتفاقی نادر و عجیب افتاد که در طول پنجاه سال فعالیت تعاونی بی‌سابقه بود و به یکباره و بصورت غیرقانونی دفتر صورتجلسات هیات مدیره توسط ایشان از محل تعاونی خارج شد که این موضوع کاملاً خلاف قانون است و پیگرد حقوقی دارد. بدلیل اینکه اسرار تجاری شرکت تعاونی و بسیاری از اطلاعات محرمانه در آن دفتر ثبت و ضبط شده است که باید در محل تعاونی محفوظ بماند.
ما بابت همین موضوع شکایت کیفری کرده‌ایم و شکایت دیگری هم تنظیم شد که ایشان از مردادماه 1403 قرارداد اجاره‌شان تمام شده و هیچ مبلغی بابت پرداخت مال‌الاجاره طبقه چهارم وصول نشده است و حتی آقای مظاهری شخصاً می‌گفتند که من حریف ایشان نمی‌شوم و تمام این مطالب در دفتر صورتجلسات ثبت و ضبط شده است.
نکته مهم اینست که مال‌الاجاره طبقات ساختمان شرکت تعاونی جزء حقوق مسلم سهامداران است و غیر قابل گذشت می‌باشد.
بعد از انتخاب من بعنوان مدیرعامل، قانوناً اسناد مالی را مطالبه کردم، هیچ سندی در اختیارم قرار نگرفت. نه گزارش مالی، نه صورت مالی، نه موجودی انبار در اختیار هیات مدیره قرار نگرفت و تا امروز هم انجام نپذیرفته است و متاسفانه بازرس شرکت تعاونی از این موضوع چشم‌پوشی کردند و هیچ اعتراضی هم نکردند.

* در این بین آقای فرشی فرید بعنوان مستاجر طبقه چهارم آیا تا بحال مستنداتی ارائه نکرده‌اند که بابت محل مورد اجاره هزینه‌هایی انجام داده‌اند و یا پرداختهایی داشته‌اند؟
 حمید غفاری: بعد از تذکرات جدی ما به نمایندگی از سهامداران، دادخواستی علیه ایشان در دادگاه تنظیم کردیم و ثبت قانونی شد که باید اجور معوقه را پرداخت کنند و تا پایان سال 1403 باید ملک طبقه چهارم را تخلیه نمایند. اما متاسفانه آقای فرشی فرید پس از تحویل تعاونی، شبانه اقدام به عزل وکیل قانونی تعاونی کردند و نسبت به استرداد شکایت تخلیه ملک اقدام کردند که این نیز کاملاً غیرقانونی است. چرا که ساختمان تعاونی متعلق به شخص نیست و از اموال و سهام اعضا بحساب می‌آید.
* هیچگاه گزارشی از فعالیت هیات مدیره جدید تعاونی در مدت مسئولیت چندماهه منتشر نشده و سهامداران از عملکرد شما بی اطلاع بوده اند. آیا گزارشی از این دوره مسئولیت وجود دارد؟
عباس محمودآبادی: پس از آغاز مدیریت عاملی آقای غفاری، شرکت با چالش بزرگی روبرو بود. بدهی سنگین چندین و چند میلیارد تومانی به مجموعه‌های مختلف، از جمله مرکب ایران، مرکب سولماز، شرکت آهورا، پلاستیک ماشین الوان و همچنین پرداخت‌های معوقه‌ای مانند حق بیمه و قبوض عوارض شغلی و حقوق قانونی پرداخت نشده و مالیاتهای ارزش افزوده پرداخت نشده با عوارض سنگین و حتی عوارض نوسازی ساختمان که طی ده سال گذشته انجام نشده بود.
با تلاش‌های جدی و هماهنگی مستمر میان هیئت مدیره، طی مدت پنج ماه تمامی این بدهی‌ها پرداخت شد. مدیریت مالی دقیق و برنامه‌ریزی صحیح موجب شد که شرکت بتواند تعهدات خود را ایفا کرده و بدهی‌های معوقه را پرداخت کند. در نتیجه این اقدامات، هنگام تحویل مسئولیت به آقای کاظمی، شرکت نه‌تنها بدون بدهی بود بلکه دارای موجودی نقدی یک میلیارد تومانی در حساب خود بود و موجودی بالای کالایی که اسناد آن موجود است.
این موفقیت نشان‌دهنده مدیریت کارآمد، تعهد تیم اجرایی، و برنامه‌ریزی صحیح در اداره امور مالی شرکت است که توانست در مدت کوتاه این چالش بزرگ را پشت سر بگذارد.
نکته دیگری که مایلم به آن اشاره کنم اینست که در دنیای صنعت و مدیریت، شخصیت‌هایی همچون جناب آقای طاهری آشتیانی، نه‌تنها سرمایه‌های ارزشمند این حوزه، بلکه ویترین درخشان آن هستند. الگوهایی از اخلاق، دانش، و اعتبار که حضورشان نه‌تنها خدشه‌دار نمی‌شود، بلکه ماندگاری و تأثیرشان فراتر از هر سوءنیت و رفتار مغرضانه‌ای است. تلاش‌های نافرجام برای تخریب چنین چهره‌هایی، جز نمایش ضعف و ناآگاهی چیزی در پی ندارد.
در این میان، گروهی که در 16 سال گذشته قدرت مطلق تعاونی را در اختیار داشتند و جز ضرر و زیان برای آن چیزی به ارمغان نیاوردند، با ورود جناب آشتیانی جایگاه متزلزل خود را در خطر دیدند. موفقیت‌های ایشان در تأمین نقدینگی، کسب درآمد برای تعاونی، و سرمایه‌گذاری در واردات، نه‌تنها وضعیت تعاونی را بهبود بخشید، بلکه نشان داد که مدیریت صحیح می‌تواند راهی متفاوت از گذشته را رقم بزند. این دستاوردها، به‌جای قدردانی، موجب ناراحتی مدیریت قبلی شد و آنان را به تخریب شخصیت آقای آشتیانی سوق داد.
پس از این موفقیت‌ها، با برکناری آقای مظاهری از مدیریت شرکت تعاونی چاپخانه‌داران تهران و انتخاب مدیریت جدید ، عوامل وابسته به مدیریت پیشین که همچنان در هیئت‌مدیره و بخش بازرسی حضور داشتند، تلاش برای برکناری جناب آقای طاهری آشتیانی را در پیش گرفتند. متأسفانه، با حمایت افرادی که از دستاوردهای جدید تعاونی ناراضی بودند، با ایجاد جوّسازی و کارشکنی، زمینه‌ی درخواست کناره‌گیری ایشان را فراهم کردند. این درخواست که در حقیقت تحمیل شده بود، استعفا قلمداد شد و با مراجعه به اتاق تعاون، تلاش‌های گسترده‌ای برای برکناری ایشان صورت گرفت. تاریخ صنعت چاپ و تعاونی، همواره گواهی بر این واقعیت بوده است که شایستگی و اعتبار، فراتر از هر هجمه‌ای می‌درخشد. روزگار، بهترین قاضی برای قضاوت درباره‌ی تلاش‌ها و نیت‌هاست.
* اگر فرایند فعالیت شما را در دور جدید مسئولیت‌تان مرور کنیم، اولین اقدام‌تان احقاق حق و مطالبه تمام طبقات از مستاجرین بوده، اعم از اتحادیه و حتی یکی از اعضا هیات مدیره؟
حمید غفاری: البته در این فاصله زمانی همیشه برای ما درگیری و اختلال ایجاد کردند و هر روز به بهانه‌های واهی مانع فعالیت شدند.

اما درمورد هزینه‌کرد مستاجر طبقه چهارم در ساختمان نیز باید بگویم که ایشان دو فقره چک به ما دادند مربوط به اجاره سال 1402 که در آبان 1403 به من تحویل دادند. یعنی اجاره سال 1402 با یکسال تاخیر تحویل شد. ما هم باتوجه به اینکه نقدینگی نداشتیم و باید حقوق کارکنان را پرداخت کنیم، ناگزیر به هزینه‌کرد چکها شدیم که متوجه شدیم هم تاریخ و هم متن چکها مخدوش است و مغایرت‌ها در هر دو چک تکرار شده است و چکها عملا فاقد اعتبار هستند، که در پی اعتراض بنده عنوان نمودند که اصلا قرار نبوده این چکها نقد شوند!!

* هزینه‌های اعلام شده بابت چه مواردی بوده است؟
 حمید غفاری: من در هفته‌های اول به ضمیمه گزارش مالی که دو فقره چک را تحویل گرفتم، ازجمله چکهای مذکور که متاسفانه با این موضوع مواجه شدیم و در دفتر صورتجلسات هم ثبت شد. من شخصا با آقای فرشی فرید تماس گرفتم و موضوع را در میان گذاشتم و ایشان اعلام کردند که من هزینه‌های دیگری انجام داده‌ام و قرار شد مستندات ارایه دهند که این ماجرا نیز حدود بیست روز بطول انجامید و این روند به همین شکل ادامه داشت تا نهایتاً ایشان صورت هزینه‌ای (بدون ارایه مستندات) و فاکتور ارایه دادند به مبلغ 320 میلیون تومان که تمام اعضا هیات مدیره هم تعجب کردند. بنده پیشنهاد کردم همین صورت مالی را بدهید آقای مظاهری تائید کنند و حتی عرض کردم آقای منتظری، لاکانی و نیک‌بخش تائید کنند که باز هم اتفاقی نیافتاد و نهایتاً منجر به شکایت قانونی ما شد.

* بعنوان آخرین سوال، آیا شما بعنوان اعضا هیات مدیره این فرایند را پذیرفته‌اید و موضوع تمام شده است؟
حمیدرضا طاهری آشتیانی: خیر، بهیچ عنوان پذیرفته شده نیست. من بعنوان منتخب اول انتخابات تعاونی، باتوجه به اینکه تخلفات متعدد اداری، جعلی، بیرون بردن دفتر صورتجلسات، استفاده از سربرگ و مهر غیررسمی و منسوخ و نهایتاً پاگذاشتن روی اصول قانونی و اخلاقی که ما بعنوان اعضا هیات مدیره متعهد به رعایت آن هستیم، دلایل محکم و متقنی وجود دارد که ما بهیچ وجه از پیگیری قانونی کوتاه نیایم و از مجاری قانونی پیگیر هستیم.

* پس علی‌القاعده آقایان غفاری، محمودآبادی و پورمند کما فی‌السابق عضو هیات مدیره بوده و صرفاً آقای نصرالهی (به استناد آگهی تغییرات جدید) به هیات مدیره اضافه شده‌اند؟
حمید غفاری: بله، کاملا درست است و ما همچنان عضو هیات مدیره هستیم و مطالبه حقوق سهامداران را خواهیم داشت که البته طی دو هفته گذشته به کرات مطالبه گزارش مالی از حسابداری که در اختیار آقایان قرار گرفته است را نموده ام تا مراحل تحویل را قانونا انجام دهیم که متاسفانه هر بار با بهانه های مکرر و خلف وعده، این اتفاق صورت نگرفته است و دسترسی به هیچیک از اسناد مالی و حسابداری مقدور مگردیده است.

لازم به یادآوری است، باتوجه به اینکه در این گفتگو از افرادی نام برده شده است، پایگاه اطلاع رسانی صنعت چاپ و بسته‌بندی ایران (ایپینا) آمادگی دارد تا پاسخ هر یک از نامبردگان را با رعایت موازین قانونی در همین پایگاه اطلاع رسانی منتشر نماید.

 

دیدگاه کاربران

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
پایگاه اطلاع رسانی صنعت چاپ و بسته بندی ایران

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به "پایگاه اطلاع رسانی صنعت چاپ و بسته بندی ایران" است.